ERC clarifica la seva postura en defensa de Can Busquets


  • Comparteix:

Massanés diu que ERC dóna suport a l'AMPA de l'IES Sant cugat.

Massanés diu que ERC dóna suport a l'AMPA de l'IES Sant cugat.

L'agrupació local d'Esquerra Republicana ha volgut anunciar el seu total suport a totes les iniciatives que prengui a partir d'ara la Plataforma per la Defensa de Can Busquets per la protecció d'aquesta zona forestal situada al bell mig de La Floresta. Els republicans, tot i donar el seu vistiplau a la modificació del PGM, han volgut llançar un missatge clarificador sobre la seva postura, contrària a la seva urbanització.

Després de reunir-se amb els membres de la Plataforma per la Defensa de Can Busquets, i davant les crítiques rebudes per part del grup d'opinió encapçalat per l'antic president Jaume Busquets, Esquerra Republicana ha volgut deixar clara la seva total oposició a la urbanització de Can Busquets.

Tot i que van donar el seu vot afirmatiu a la modificació del PGM que preveu la construcció de 64 cases unifamiliars en aquest sector, els republicans han afirmat que, en compliment d'un dels seus compromisos electorals, donaran suport a qualsevol iniciativa que emprengui la Plataforma. El president d'ERC, Jaume Massanés, ha volgut, així dissipar qualsevol ombra de dubte sobre la posició d'Esquerra:

Jaume Massanés

Deixar clar que eERC donarà suport a totes les accions conjuntes o separades que s'emprenguin en defensa d'aquest espai.,


El presidents dels republicans ha justificat el seu vot afirmatiu a la modificació del PGM adduïnt que també incloïa aspectes positius com la possibilitat de construir habitatge públic o legalitzar cases fora d'ordenació.

D'altra banda, Esquerra també ha manifestat el seu suport a l'AMPA de l'IES Sant Cugat sobre la seva indignació pel fet que les obres de remodelació hagin estat licitades per via ordinària i no pas d'urgència. Massanés ha explicat que el partit intentarà intercedir per mirar d'accelerar les obres o els tràmits:

Jaume Massanés

ERC rebrà l'AMPA i treballarem per trobar alternatives o mirar d'agilitzar els terminis.


També ha estat moment per clarificar la seva postura sobre les contribucions especials. Esquerra ha volgut deixar clar que gràcies al seu partit s'ha aconseguit una rebaixa del 5% en els percentatges i a més, la possibilitat de pagar els liquidacions en 24 mesos. Massanés ha explicat que en els propers dies els veïns sabran quins són els percentatges finals que hauran de pagar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.