ICV-EUiA fa servir les xarxes socials per recollir propostes ciutadanes


Temes relacionats

ICV-EUiA i CUP volen que l'Ajuntament mediï en els acomiadaments d'HP ( 6/mai/13)

Joan Calderon, conseller nacional d'ICV de nou (21/abr/13)

ICV-EUiA insta l'Ajuntament a un canvi en les polítiques d'habitatge de Promusa (19/abr/13)


  • Comparteix:

ICV-EUiA estrena 'hashtag' a Twitter / Font: Twitter

ICV-EUiA estrena 'hashtag' a Twitter / Font: Twitter

ICV-EUiA ha creat una etiqueta a Twitter, #liniadirectaicvstc, perquè la ciutadania i les entitats puguin transmetre al grup municipal preguntes i opinions sobre l'estat del municipi. La formació ecosocialista farà arribar aquestes inquietuds al consistori a través del ple extraordinari de dilluns de la setmana vinent, que girarà al voltant de la situació actual de la ciutat. Els suggeriments també es poden enviar a través de la pàgina de Facebook del partit i del seu mail corporatiu, icveuia.scv@gmail.com.

Aprofitant la celebració del primer ple extraordinari sobre l'estat de Sant Cugat, el grup municipal d'ICV-EUiA ha obert un procés de participació perquè els veïns puguin expressar les seves idees i les seves preocupacions. Pel seu portaveu, Joan Calderon, iniciatives com aquesta són les que poden fer que la política recuperi el prestigi perdut i fomenti propostes plurals i participatives.

De fet, els ecosocialistes van estrenar fa uns mesos una oficina del grup municipal per atendre els problemes dels ciutadans i transmetre'ls al ple. El despatx, situat a la seu del partit del carrer de Sant Jordi, està obert durant les tardes dels tercers dimarts de cada mes i compta amb la presència dels dos regidors del grup municipal, Joan Calderon i Roser Casamitjana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.