El PP insta les administracions a netejar el sotabosc de la serra de Collserola


Temes relacionats

Rodamco ven a Agrupació Mútua dos immobles d'oficines a Sant Cugat per 15 milions d'euros (26/mai/04)


  • Comparteix:

La moció del PP pretén una millora de l'estat de la serra de cara a l'estiu

La moció del PP pretén una millora de l'estat de la serra de cara a l'estiu

El PP alerta del risc d'incendis que té la gran a la massa forestal de Sant Cugat i demana que el consorci del parc i la resta d'administracions implicades netegin el sotabosc per minimitzar-ne el perill. La formació presentarà al ple de maig una moció que insta el consorci del parc a fer net amb les restes que encara s'acumulen de la ventada del 2009 i la nevada del 2010, talar els arbres malmesos i netejar els camins secundaris. A més, el PP també demana a l'Ajuntament que faci les modificacions pressupostàries necessàries per evitar que no es faci la neteja per manca de finançament.

La moció explica que la massa forestal de la serra de Collserola ha augmentat un 20% els darrers anys i que aquesta representa el 40% del terme municipal de Sant Cugat. El PP també destaca que diversos col·lectius han alertat del perill que suposa el sotabosc acumulat als boscos del municipi, entre ells els cos de Bombers de la Generalitat.

El regidor del PP Bruno de Salvador ha resumit el sentit de la moció popular.

Bruno de Salvador

Collserola està en una situació de perill a les portes de l'estiu i volem que es prenguin les mesures oportunes per redreçar-ne la situació.


De Salvador també ha subratllat la intenció de sumar a aquesta moció altres grups polítics municipals i ha explicitat la voluntat de la formació d'acceptar-ne, si cal, les seves esmenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.