El SME-CCOO se suma a les crítiques contra el regidor de la CUP Ignasi Bea


Temes relacionats

Un sindicat de Mossos carrega contra un regidor de la CUP per criticar la BRIMO ( 8/mai/13)

Carta de rèplica al regidor de la CUP Ignasi Bea ( 8/mai/13)

Abans eren persones, ara són de la BRIMO ( 3/mai/13)


  • Comparteix:

La web del sindicat recull la resposta a la carta d'Ignasi Bea / Font: SME-CCOO

La web del sindicat recull la resposta a la carta d'Ignasi Bea / Font: SME-CCOO

El Sindicat de Mossos d'Esquadra-CCOO considera 'molt greu' l'atac del regidor de la CUP Ignasi Bea als agents de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra (BRIMO) en una carta publicada a Cugat.cat divendres passat on Bea criticava l'actuació dels antiavalots en una manifestació alternativa de l'1 de maig. El sindicat considera indignant que 's'insinuï' de forma directa que els agents de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra (BRIMO) presentaven els símptomes associats al consum de cocaïna i que Bea opini que els agents 'es dediquin a guanyar calés empaitant i escalfant la gent vestits de Robocop'.

El Sindicat de Mossos d'Esquadra-CCOO destaca que serà el jutge qui decidirà la veracitat o no de la denúncia presentada per la CUP i que acusa la BRIMO de tortures i acusa la formació independentista de vulnerar la presumpció d'innocència.

El sindicat afegeix, però, que el més indignant és el 'silenci' dels responsables del Departament d'Interior, que permeten 'que se segueixi criminalitzant el cos dels Mossos d'Esquadra'. Per aquest motiu insta els responsables polítics a emprendre les mesures necessàries per 'tallar aquesta obsessió d'atacar gratuïtament' a la policia de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.