Martorell compareixerà el dia 30 al Parlament per parlar sobre Método 3


Temes relacionats

Francesc Homs referma la confiança del govern en Xavier Martorell (30/abr/13)

El PSC vol la dimissió de Mas si no s'expliquen les investigacions a Montilla (29/abr/13)

Martorell compareixerà al Parlament sobre el cas d'espionatge ( 3/abr/13)


  • Comparteix:

Martorell, en una foto d'arxiu

Martorell, en una foto d'arxiu

El director general de Serveis Penintenciaris de la Generalitat i expresident local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Xavier Martorell, compareixerà el 30 de maig al Parlament per donar compte de la seva vinculació amb l'agència de detectius Método 3. La compareixença, segons informa Europa Press, la farà juntament amb el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, davant la Comissió d'Assumptes Institucionals (CAI).

La comissió va aprovar a l'abril la compareixença de Martorell per donar explicacions sobre la seva presumpta relació amb l'agència de detectius Método 3 i la trama d'espionatge a Catalunya, però encara no s'havia fixat data perquè ho fes.

De fet, la tardança a l'hora de fixar aquesta compareixença va motivar que el PP català sol·licités a la presidenta del Parlament que accelerés els tràmits perquè es determinés la data definitiva, que s'aprovarà aquest dimecres a la reunió de la CAI. L'assistència de Martorell al Parlament arribarà després que el degoteig d'informacions que el vinculen amb la trama d'espionatge hagi portat tots els partits, excepte CiU i ERC, a reclamar la seva dimissió al capdavant dels serveis penitenciaris de Catalunya.

Fa unes setmanes, el conseller de Presidència, Francesc Homs, reiterava la confiança del govern en l'actual director general de Serveis Penitenciaris. Homs explicava que Xavier Martorell 'té moltes ganes d'aclarir tot aquest afer'.

Francesc Homs

És manté com a director general i, per tant, això vol dir que el Govern confia en ell. Té moltes ganes d'explicar-se al Parlament.


La vinculació amb l'agència de detectius Método 3 va portar Martorell a abandonar la presidència de CDC a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.