ERC condemna la LGTBfòbia i vol crear un pla per combatre-la


  • Comparteix:

ERC es compromet a seguir treballant per combatre les discriminacions dels col·lectius homosexual i transsexual a la ciutat. Amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBfòbia, que es commemora aquest divendres, la formació es mostra partidària de crear un pla local transversal des del consistori per garantir els drets civils dels membres d'aquests col·lectius.

ERC condemna les mostres d'homofòbia, transfòbia i lesbofòbia i es compromet a treballar per eliminar les discriminacions cap als membres del col·lectiu LGTB, que integra homosexuals, transsexuals i bisexuals. Per això, la formació vol crear un pla local transversal que garanteixi els drets civils d'aquestes persones i normalitzi el fet LGTB. ERC també treballarà per fer possible l'aprovació del projecte de llei contra la LGTBfòbia que es va registrar fa una setmana al Parlament de Catalunya.

El Dia Internacional contra la LGTBfòbia es commemora cada 17 de maig coincidint amb la data en què l'homosexualitat es va retirar de la llista de malalties mentals per part de l'Assemblea General de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1990.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.