L'exregidor del PP, Martí Garcia, es dóna d'alta de CIU per la 'confiança mútua' amb Recoder


  • Comparteix:

Són declaracions de Martí Garcia a Ràdio Sant Cugat.

Són declaracions de Martí Garcia a Ràdio Sant Cugat.

Martí Garcia, tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda pel PP en l'anterior legislatura, és des del mes de setembre militant de Convergència i Unió. Martí ha explicat que ha decidit formar part de la federació nacionalista per la confiança que li mereix Lluís Recoder. Martí no pensa, de moment, tornar al primer pla de la política activa.

Les paraules pronunciades per Martí Garcia en l'últim ple de la legislatura passada quan va afirmar que 'Lluís Recoder era el millor alcalde que podia tenir la ciutat' eren una indicació del respecte i la confiança que el fins llavors tinent d'alcalde i militant del PP proferia a Lluís Recoder. Ara aquesta confiança s'ha refermat encara més ja que Martí Garcia ha decidit militar a CIU a petició de l'alcalde.

Segons ha explicat Martí Garcia, quan passat l'estiu, Recoder va reclamar la seva confiança, va comprendre que era moment de tornar-se a implicar de nou en un projecte, de ciutat i de país, que comparteix:

Martí Garcia

Ho faig pel convenciment, el respecte i la confiança que tinc amb Lluís Recoder i era moment de tenir un compromís amb la política catalana.


Garcia, que ha militat durant els darrers 8 anys al PP, ha volgut deixar clar que la seva alta a la federació nacionalista no respon a la voluntat de tornar a la política activa, almenys, de moment. L'extinent d'alcalde a l'Ajuntament diu que conserva un molt bon record del seu pas pel consistori i que a la vida, no se sap mai, que et pot reservar el futur:

Martí Garcia

Tinc un molt bon record de la feina feta. Ara em dedico a altres coses. La intenció no és tornar ara a la vida pública.


Martí Garcia, que era també president comarcal dels populars, ja va declinar el novembre del 2002 formar part de la llista a les eleccions municipals del mes de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.