Noves denominacions a vies urbanes de Sant Cugat


  • Comparteix:

El pont de Can Revella és una de les vies afectades per les denominacions

El pont de Can Revella és una de les vies afectades per les denominacions

Els jardins delimitats pels carrers de Mallorca, Capella de Sant Joan i Pompeu Fabra passen a dir-se Miquel Martí i Pol. El ple ha aprovat aquesta i altres noves denominacions a vies urbanes i espais de Sant Cugat.

Per exemple, s'ha assignat el nom de Pont de Can Revella al que creu la línia dels FGC a Mira-sol per unir els carrers de Pompeu Fabra i Josep Irla.

En paral·lel, s'ha aplicat el nom de Jeroni Pujades al tram de carrer fins anomenat camí de Can Revella. També s'han assignat a diferents vies sense nom les següents denominacions: carrer de Penjallops, passatge de les Bòbiles, carrer de Liberata Masoliver, carrer del Grèvol, passatge de la Baula, passatge de la Portada de les Aigües i carrer de les Carboneres.

En el mateix ple, s'han adequat les toponímies de diverses vies per adequar-les a la normativa língüística. Les afectades són Camí de Can Badal, Camí de Can Bova, l'avinguda de Can Montmany i el carrer de Can Revella.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Per a quan deixeu : PLAÇA DEL REI; Doctor Modrego i DOS DE MAIG. Poseu fil a l'agulla no sigui que ens arribi l'alliberament nacional abans

Narcís Clavell. Enviat el 23/mai/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.