Arran demana al ple la retirada de les imputacions dels seus membres


Temes relacionats

Desconvocat el judici on havien de declarar els imputats d'Arran ( 9/abr/13)

La CUP reprova l'actuació policial en les imputacions a membres d'Arran ( 8/abr/13)

Arran denuncia amenaces, intimidacions i una agressió per part de la Policia Local ( 5/abr/13)

Puigneró veu 'correcta' l'acció policial en la retenció a tres membres d'Arran ( 5/abr/13)


  • Comparteix:

Arran Sant Cugat

Arran Sant Cugat

L'entitat juvenil Arran exigeix la destitució dels agents de la Policia Local implicats en l'incident que va desembocar en la imputació de dos membres del col·lectiu que penjaven cartells a la ciutat. El col·lectiu ha fet aquesta petició al ple municipal de maig on també ha reclamat la retirada dels càrrecs dels seus membres i d'una tercera persona que va presenciar els fets.

Arran posa en dubte la investigació que es va engegar ara fa un mes i mig després que tres joves van ser confosos amb els autors d'un robatori i retinguts pel cos policial. D'aquests fets, el col·lectiu juvenil en va denunciar amenaces, intimidacions, imposició lingüística i agressions per part de la Policia Local. Dos membres d'Arran i una tercera persona van acabar imputades per desobediència ciutadana.

El membre d'Arran Pol Garcia s'ha dirigit a l'equip de govern per reclamar informació de la investigació oberta i exigir la destitució dels agents i la retirada de les imputacions.

Pol Garcia

Si no hi ha una resposta contundent s'estarà donant lloc a la impuinitat. Exigim la destitució dels agents i la retirada de càrrecs.


El tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha respost assenyalant que ja s'han donat les explicacions pertinents i ha recordat que hi ha en marxa una investigació judicial. En aquest sentit, ha dit que un cop es conegui el resultat d'aquesta recerca es podrien prendre les mesures corresponents.

Jordi Puigneró

Ja he donat explicacions dels fets. Hi ha un procés judicial obert. Segons el que dictamini el jutge prendrem les decisions corresponents.


Els fets van tenir lloc a principis d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.