La JNC contradiu la JERC i creu que a la ciutat ja hi ha prou aules d'estudi

Exterior de la biblioteca Gabriel Ferrater / Font: Gencat.cat

Política

Publicat el 23/mai/13 per Marc Sala

La JNC considera que l'oferta d'aules d'estudi a la ciutat és suficient per cobrir les necessitats dels estudiants de Sant Cugat. La branca juvenil de CDC defensa la tasca del consistori davant les protestes dels republicans, que aquest dimecres s'han queixat de la manca d'espais per preparar els exàmens. La JNC recorda la posada en marxa durant aquest mandat de la biblioteca Marta Pessarrodona i el conveni amb Esade, que han permès l'ampliació d'aquest servei.

La JNC defensen la tasca feta en aquest àmbit des de l'equip de govern i recorden que, tot i el context de crisi, la ciutat ha ampliat els espais destinats a l'estudi, sobretot en èpoques d'exàmens. En aquest sentit destaquen el conveni amb Esade que posa a disposició dels estudiants santcugatencs fins a 400 places.

El secretari de Coordinació Política de la JNC, Pol Moragas, ha assegurat que la ciutat té aules suficients i ho demostra, ha explicat a Cugat.cat, el fet que les places disponibles a l'escola de negoci mai han estat a ple rendiment.

Pol Moragas

Esade mai ha estat a ple rendiment. Si faltés espai seríem partidaris d'ampliar places però creiem que no cal. Les places actuals són suficients.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El posicionament de la JNC arriba després que les JERC hagin protestat aquest dimecres per la manca de places d'estudi a Sant Cugat amb una acció a la biblioteca Gabriel Ferrater.