Els silencis mediàtics, protagonistes de la 2a Festa de la Unitat Popular


  • Comparteix:

Part del cartell de la 2a Festa de la Unitat Popular

Part del cartell de la 2a Festa de la Unitat Popular

Els silencis mediàtics i les vies alternatives per fer-hi front seran els protagonistes de la 2a Festa de la Unitat Popular. Es tracta d'una proposta per mostrar la feina que fa la CUP tot l'any i que tindrà lloc la setmana que ve.

Sota el lema 'Hi ha alternatives. Trenquem els silencis mediàtics', la CUP prepara enguany la segona edició de la Festa de la Unitat Popular. Per parlar sobre aquest tema, la formació ha convidat dues periodistes de la revista Cafè amb Llet, que ha editat el llibre 'Artur Mas: on són els meus diners?', i que parlaran sobre corrupció al sistema sanitari dimecres que ve al Terra Dolça.

Dos dies més tard, es presentarà l'Anuari Mèdia.cat amb la periodista Mar Carrera i el professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Xavier Giró en un acte al Teatre La Unió.

L'objectiu és, com destaca el membre de la CUP Jordi López, mostrar alternatives als mitjans de comunicació convencionals que aposten per fer una informació al servei del poble i no dels interessos de la classe dominant.

Jordi López

Hi ha mitjans que responen a quotes de poder i expliquen les notícies des del punt de vista dels poderosos. Altres responen més a la visió dels pobles que està silenciada pels grans mitjans.


Els actes de divendres seguiran més enllà de la presentació de l'Anuari Mèdia.cat. A dos quarts de deu del vespre, hi haurà un sopar de tapes i un concert del grup PD fotlifoc a la mateixa Unió.

Dissabte que ve, començarà la jornada una fira d'entitats i moviments socials que, a dia d'avui, ja compta amb 15 inscripcions, seguit d'una assemblea territorial oberta a la plaça de Barcelona i d'un vermut i una arrossada popular.

Al vespre, hi haurà un sopar popular, un acte polític i un concert amb Yacine & The Oriental Groove i Rumb al Bar. La ubicació de les activitats per a aquesta última jornada encara està per determinar a causa de desavinences amb l'Ajuntament, tal com explica el regidor de la CUP Ignasi Bea.

Ignasi Bea

Se'ns va dir de paraula de fer-ho a Can Quitèria i vam apostar per això. Ara no és possible i volen que ho fem davant de l'Auditori i per nosaltres no compleix amb els requisits.


La 2a Festa de la Unitat Popular es desenvoluparà a diferents espais de la ciutat del 5 al 8 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.