El PSC creu que el Tribunal Constitucional aturarà la Llei Wert


Temes relacionats

Les Comissions Grogues sortiran al carrer per defensar l'educació (27/mai/13)


  • Comparteix:

Villaseñor i Soler, d'esquerra a dreta, durant la roda de premsa

Villaseñor i Soler, d'esquerra a dreta, durant la roda de premsa

El PSC confia que el Tribunal Constitucional aturarà la reforma educativa impulsada pel ministre Wert per la invasió de competències que suposa. Els socialistes critiquen l'alt contingut ideològic de la llei i l'atac que suposa, diuen, a l'escola pública i al model d'immersió lingüística a Catalunya. En paral·lel, la formació se suma a la protesta que la comunitat educativa de la ciutat ha convocat aquest diumenge en contra d'aquest projecte de llei i les retallades.

La formació també assenyala la política educativa del govern de CiU que, segons diuen, només discrepa de la Llei Wert pel que fa a la qüestió de la llengua. El PSC recorda les retallades en aquest àmbit i la decisió de tancar set escoles i 73 grups de P3 de centres públics catalans i al mateix temps subvencionar escoles d'elit amb 24 milions d'euros. El portaveu socialista, Ferran Villaseñor, considera que només la llengua separa el model educatiu de CiU i el del PP.

Ferran Villaseñor

Confiem que s'aturi la seva aplicació. A banda de la qüestió lingüística la llei també apunta a la privatització de l'eduació. Això sembla que a CiU ja li va bé.


Els socialistes se sumen a la protesta convocada per aquest diumenge a la ciutat en contra d'aquest projecte de reforma educativa i les retallades en aquest àmbit. Les Comissions Grogues, plataforma formada per les diferents Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de la ciutat són els organitzadors de la cercavila reivindicativa que recorrerà els carrers de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.