Turu no dóna crèdit a les explicacions de Martorell sobre la trama d'espionatge


Temes relacionats

Martorell: 'No he encarregat mai cap investigació a un càrrec polític' (30/mai/13)

Les reaccions dels partits sobre la compareixença de Martorell, a Cugat.cat (30/mai/13)

Turu emprèn accions legals davant les investigacions de Método 3 ( 5/abr/13)

Método 3 va investigar Montserrat Turu per a Martorell ( 3/mar/13)


  • Comparteix:

L'expresidenta de l'EMD, Montserrat Turu, no creu les paraules de l'exregidor de Seguretat, Xavier Martorell, quan assegura que mai no ha encarregat investigacions a càrrecs polítics. A Turu, que va presentar denúncia als Mossos per les informacions que diuen que va ser investigada, 'se li fa molt difícil pensar' que tant Martorell com l'exalcalde Lluís Recoder no estiguin implicats en aquest afer.

Fa uns mesos, 'La Vanguardia' va publicar que Método 3 va enviar a Martorell un correu electrònic amb informació detallada sobre una baixa per incapacitat transitòria de Turu. Els fets es remunten al 2010, quan Martorell era regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament.

Després de la compareixença aquest dijous al Parlament de Martorell, Turu no dóna crèdit a les declaracions de l'exregidor de Seguretat quan assegura que mai no ha investigat cap càrrec polític. Turu ha recordat que en aquella època Martorell estava a les ordres de Lluís Recoder i dubta que tant l'un com l'altre no estiguin implicats en la investigació de què va ser objecte.

Montserrat Turu

No crec el que diu Martorell. Amb les dades aparegudes, se'm fa molt difícil pensar que no estan implicats, ell i Recoder, en aquest assumpte.


Els exregidors d'UDC Xavier Amador i Joan Recasens, que també van presentar denúncia als Mossos per les suposades investigacions, han declinat fer declaracions, de moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.