Sánchez Costa critica l'independentisme de Conesa i el deute de l'Ajuntament


Temes relacionats

Conesa i Brugarolas defensen la gestió municipal davant les crítiques del PP ( 2/jun/13)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: El regidor del PP Álvaro Benejam, el diputat del PP al Parlament Fernando Sánchez Costa i el president local de les NNGG, Ignacio Fuentes

D'esquerra a dreta: El regidor del PP Álvaro Benejam, el diputat del PP al Parlament Fernando Sánchez Costa i el president local de les NNGG, Ignacio Fuentes

El diputat del PP Fernando Sánchez Costa ha criticat l'actitud 'radical' de l'alcaldessa, Mercè Conesa, per voler convertir Sant Cugat en la punta de llança de l'independentisme. En una visita aquest dissabte a la ciutat, Sánchez Costa també ha carregat contra el deute 'irresponsable' de l'Ajuntament i ha demanat al consistori que ajusti la despesa i no gasti per sobre de les seves possibilitats.

Sánchez Costa ha criticat la despesa innecessària que l'Ajuntament va dur a terme abans de la crisi econòmica i que, segons el diputat, ha deixat el consistori amb un deute de 70 milions d'euros. El diputat del PP també ha lamentat la defensa de l'alcaldessa a l'independentisme, que diu, s'allunya de la moderació per 'abraçar-se a un radicalisme propi de la CUP', tal com explica Sánchez Costa.

Fernando Sánchez

Denunciem l'actitud de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que s'allunya de la moderació i abraça un radicalisme més similar a la CUP que no al que abans defensava.


El diputat del PP també s'ha adreçat als membres de les Comissions Grogues, que han protagonitzat accions reivindicatives contra les retallades i la llei d'Educació, i els ha assegurat que la reforma del ministre Wert 'és democràtica i es complirà'.

A més, el diputat ha criticat la xiulada contra els prínceps d'Astúries al Gran Teatre del Liceu, que Sánchez Costa ha qualificat de 'penosa' i 'sorprenent' perquè demostra que certes elits que abans aplaudien el general Francisco Franco ara xiulen als prínceps.

Sánchez Costa, que ha visitat la ciutat aquest dissabte convidat per l'agrupació local del PP, ha lloat la mostra Sant Cugat Actiu per ser un impuls a l'emprenedoria i el comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.