Recasens, convençut que no va ser Martorell qui el va investigar

Joan Recasens és actualment diputat d'UDC / Font: Flickr

Política

Publicat el 4/jun/13 per Raquel Ligero

L'extinent d'alcalde i diputat d'Unió Democràtica de Catalunya, Joan Recasens, es manté fidel a les declaracions que el director general de Presons i exregidor de Seguretat, Xavier Martorell, va fer durant la compareixença del dijous passat al Parlament. Recasens ha assegurat que 'se li fa difícil' pensar que un company de partit demanés informes per investigar-lo i denuncia que darrere d'aquestes implicacions hi ha interessos polítics.

Recasens ha subratllat la seva voluntat i la del partit de creure les declaracions de Martorell, que va negar haver fet cap encàrrec d'espionatge a polítics.

Pel que fa a la denúncia que va presentar contra les suposades investigacions, Recasens ha assegurat que en cap cas les va interposar contra una persona concreta, sinó contra uns fets. L'extinent d'alcalde de Presidència i actual diputat d'UDC al Parlament ha exposat a Cugat.cat la seva voluntat de conèixer qui hi ha al darrere d'aquestes acusacions.

Joan Recasens

Hi ha gent a qui li interessa enfocar-ho per aquí. Jo vull saber que hi ha al darrere i que no hi hagi més especulacions. Hi ha qui va tenir interés perquè això anés a una policia i no a una altra. Ja veurem com acaba.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit, el santcugatenc s'ha referit a la presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho, que va presentar la denúncia a l'agència Método 3 per presumptes escoltes il·legals a la Policia Nacional espanyola i no als Mossos d'Esquadra.

Recasens ha subratllat, no obstant això, que seran els tribunals els que dictaminin la resolució final del cas.