El PP proposa al·legacions per rebaixar 17 milions el cost del Pla de Mobilitat


Temes relacionats

Aprovat inicialment el Pla de Mobilitat, tot i el rebuig del PP (18/feb/13)


  • Comparteix:

El regidor Bruno de Salvador, durant la roda de premsa

El regidor Bruno de Salvador, durant la roda de premsa

El PP presenta una trentena d'al·legacions per rebaixar uns 17 milions el Pla de Mobilitat (PMU), aprovat inicialment amb 27 milions de cost. Els populars volen suprimir algunes mesures del pla perquè el consideren massa ambiciós en l'actual crisi.

Els 17 milions d'estalvi del pla s'aconseguirien per dues vies. Una implicaria eliminar-ne diversos projectes, amb un estalvi de 10 milions, i l'altra consistiria a vincular algunes actuacions a l'obtenció de subvencions d'altres administracions, el que rebaixaria el cost set milions.

En concret, entre els projectes que consideren prescindibles, els populars citen la semivianantització de la zona de Quatre Cantons, la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola, l'aplicació de la zona verda a l'Eixample Sud i la construcció del vial entre el carrer de Sant Crist de Llaceres, la Rambla de la Ribera i el carrer de Safareigs amb pas per uns terrenys del golf.

A aquestes supressions, els populars hi sumarien un estalvi de set milions a través de finançament d'altres administracions, especialment per a les millores pensades per als desplaçaments a peu i dels passos de vianants

El regidor del PP, Bruno de Salvador, ha advertit que l'actual Pla de Mobilitat pot amagar increments d'impostos en un futur.

Bruno de Salvador

No volem carregar més la gent de Sant Cugat. El PMU comportarà més pressió als santcugatencs.


Entre altres propostes, els populars també es mostren partidaris de reduir les tarifes de la zona blava i del transport públic. En paral·lel, Bruno de Salvador ha advertit que no té sentit que el PMU posi la bibicleta per davant del vehicle privat a una ciutat disseminada com Sant Cugat i restringir l'ús dels cotxes.

Bruno de Salvador

No volem una vianantització agressiva. Es crearia una illa on els barris perifèrics no s'apropin al centre.


El PP també ha criticat que el PMU aprovat inicialment al ple no prioritzi la millora general de les voreres de la localitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.