La Festa per la Unitat Popular posa l'accent en les alternatives

La cloenda de la festa ha tingut lloc als Jardins del Monestir

Política

Publicat el 8/jun/13 per Anna González

La 2a edició de la Festa per la Unitat Popular ha reivindicat una vegada més els carrers i places de la ciutat com a espais per a la ciutadania. Amb aquest objectiu, la festa organitzada per la CUP ha proposat diverses activitats amb un clar esperit polític que vol mostrar alternatives. Enguany, la iniciativa ha posat l'accent en els silencis mediàtics i la corrupció a la sanitat.

Existeixen alternatives i tenen el seu espai als carrers i places de les ciutats i pobles. Aquesta és la filosofia de la Festa per la Unitat Popular, que aquest dissabte ha clos la seva 2a edició precisament als Jardins del Monestir per compartir-la amb la ciutadania. Tot i que la pluja ha obligat a suspendre algunes activitats, la festa s'ha mantingut per reivindicar l'espai públic per a la ciutadania, tal com ha explicat el membre de la CUP Jordi López.

Jordi López

Sempre hem cregut que les places i carrers són per viure'ls. Aquesta és la filosofia de la festa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



López ha destacat que, enguany, la proposta ha posat l'accent en els silencis mediàtics, com a exemple que existeixen alternatives.

Jordi López

El fil conductor de la festa són els silencis mediàtics. Els grans mitjans silencien les alternatives.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La programació d'aquesta 2a edició va arrencar dimecres passat amb una xerrada a càrrec dels membres de la revista 'Cafè amb Llet' i la presentació del llibre 'Artur Mas, on són els meus diners ?' per abordar la corrupció dins el sector sanitari. Els silencis mediàtics i la presentació de l'anuari Mèdia.cat, impulsat pel Grup Ramon Barnils, van agafar el relleu divendres. La proposta tindrà 3a edició, segons ha avançat a Cugat.cat la CUP.