Lluís Recoder anuncia que Sant Cugat podria tenir jutjats d'instrucció a finals d'aquest any


  • Comparteix:

Tenir partir judicial era un compromís personal de Recoder.

Tenir partir judicial era un compromís personal de Recoder.

Sant Cugat disposa ja de partit judicial propi després que el ministeri de Justícia hagi modificat la Llei de Demarcació i Planta que permetrà a la ciutat disposar de jutjats d'instrucció i de primera instància. Així ho ha anunciat l'alcalde durant el sopar del Col·legi d'Advocats de Terrassa que s'ha celebrat a la ciutat en motiu del seu patró. Recoder ha anunciat que en els propers dies es reunirà amb el conseller de Justícia per posar fil a l'agulla i concretar quan i a on es construiran els jutjats.

Les gestions fetes per l'alcalde i l'anterior consellera d'Interior, Núria de Gispert, perquè Sant Cugat tingui partit judicial propi, i no depengui de Rubí, com fins ara, ha donat els seus fruits.

Lluís Recoder ha aprofitat el sopar del Col·legi d'Advocats de Terrassa per anunciar que finalment la ciutat ha obtingut el partit judicial propi i per tant, tindrà jutjats d'instrucció i de primera instància a la ciutat.

En els propers dies és previst que Recoder es reuneixi amb Josep Maria Vallès per concretar on s'instal·laran els jutjats i consensuar els terminis per la seva entrada en funcionament.

Lluís Recoder

Estem ara pendents de concretar una entrevista amb el conseller per fer realitat allò que sobre el paper ja existeix.


Es tracta d'una promesa feta pel propi alcalde de portar a la ciutat serveis fins ara situats en d'altres muncipis de l'entorn. En aquest sentit, Recoder ha citat el Registre de la Propietat o la Cambra de Comerç.

Recoder ha afirmat que des del consistori es treballa amb la previsió que els jutjats puguin entrar en funcionament a finals d'aquests any, principis del 2005:

Lluís Recoder

Treballem amb la idea de tenir els jutjats en marxa a mig termini, a finals del 2004, principis del 2005.


Recordem que tenir partit judicial propi és condició 'sine qua non' per poder tenir una comissaria dels Mossos d'Esquadra com pretén l'alcalde quan la policia nacional catalana es desplegui a la ciutat, al 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.