CiU exigirà via plenària les ajudes estatals per a habitatge de protecció de lloguer


  • Comparteix:

Les propostes es presentaran al ple de juny / Font: Promusa.cat

Les propostes es presentaran al ple de juny / Font: Promusa.cat

CiU vol exigir al govern espanyol que habiliti als pressupostos partides per a la construcció d'habitatge públic de lloguer. El grup municipal presentarà la proposta al ple de juny, juntament amb una altra moció per a la gestió sostenible de la serra de Collserola.

CiU portarà a la sessió plenària d'aquest mes una moció en contra de la 'regressió' dels ajuts a les promocions d'habitatges de protecció oficial de lloguer per part del govern espanyol. En aquest sentit, la federació nacionalista insta l'executiu espanyol a habilitar partides als pressupostos estatals per a la construcció de promocions d'habitatges protegits de lloguer. De la mateixa manera, la proposta també insta el ministeri espanyol de Foment a formalitzar un conveni amb les entitats financeres per possibilitar els recursos econòmics per aquestes promocions de pisos, tal com recollien els anteriors plans d'habitatge.

Al mateix ple, CiU també presentarà un acord per a la gestió forestal sostenible de la serra de Collserola que afavoreixi el Pla Local de l'Energia i minimitzi el risc d'incendis. La moció busca que l'Ajuntament inscrigui les finques públiques de l'antiga Corporació Metropolitana de Barcelona al seu nom i que entrin a formar part del patrimoni municipal. També sol·licita la licitació pública per a la gestió forestal d'aquestes finques i d'altres que provinguin de municipis adjacents fins a arribar a una economia d'escala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.