L'Ajuntament assegura que l'avinguda de Baixador no serà una via ràpida


Temes relacionats

La informació sobre el futur de l'avinguda del Baixador no convenç els veïns (23/mai/13)


  • Comparteix:

Imatge de l'avinguda de Baixador / Font: Google Maps

Imatge de l'avinguda de Baixador / Font: Google Maps

El Pla de Mobilitat preveu canvis importants en l'avinguda de Baixador, situada a Valldoreix, però en cap cas serà una via ràpida. Així ho ha afirmat el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, que ha explicat que el projecte preveu dos carrils integrats amb la zona de vianants, tot i que l'execució no s'efectuarà durant aquest mandat.

El Pla de Mobilitat atorga a l'avinguda de Baixador un nou pes dins el territori. L'avinguda tindrà dos carrils estrets per evitar l'excés de velocitat i espai per a vianants, però no serà una via ràpida, tal com ha afirmat el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana.

Pere Casajoana

La via Baixador no serà una via ràpida. És una via important de Valldoreix que unirà dos barris que estan d'esquenes i no tenen una connexió fàcil.


La seva execució és un projecte a mitjà termini i, per tant, no s'efectuarà durant aquest mandat. D'aquesta manera, Casajoana ha volgut apaivagar la preocupació dels veïns. De fet, Casajoana també ha descartat que la via es converteixi en una connexió amb la B-30, ja que les seves característiques no ho fan viable.

L'avinguda de Baixador discorre principalment per Valldoreix. Casajoana preveu que la urbanització es farà a partir de quotes urbanístiques, contribucions especials i segurament alguna aportació municipal per fer front a l'elevat cost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.