CiU rebutja crear una comissió informativa de mocions per considerar-la innecessària


  • Comparteix:

Imatge d'un ple municipal anterior / Font: Localpres

Imatge d'un ple municipal anterior / Font: Localpres

L'equip de govern ha rebutjat la proposta del PSC de crear una comissió informativa per fer seguiment dels acords, declaracions i mocions aprovades als plens per considerar-la innecessària. Malgrat tot el text, que ha convençut la resta de l'oposició, ha arrencat el compromís de l'alcaldessa d'afegir l'estat de les mocions a les properes comissions informatives.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, considera que no queda clar l'estat de les mocions un cop han quedat aprovades. La resta de l'oposició s'ha mostrat a favor del rerefons de la moció impulsada pels socialistes per constatar que hi ha una manca d'informació en aquest àmbit.

Villaseñor ha demanat una memòria econòmica i el termini d'execució de les mocions, unes dades que afirma que no tenen.

Ferran Villaseñor

Nosaltres el que volem és saber el que s'ha fet de les mocions, el termini de compliment, el pressupost i el termini d'execució. Actualment no ho sabem.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat que a la darrera junta de portaveus es va comprometre a afegir al punt del dia de les comissions informatives l'estat de les mocions.

Mercè Conesa

Les mocions que són obligació de tramitar-se, a partir del mes vinent les tindran en comissió informativa. Entenem que vostès vulguin presentar una altra proposta que no votarem a favor.


El PP s'ha mostrat a favor de la intenció de la moció, ja que afirmen que hi ha textos de fa 11 anys dels quals no s'ha donat compliment. Els ecosocialistes han expressat que aquest seguiment significaria un exemple de transparència però que no volen afegir més burocràcia amb una nova comissió informativa. Una posició que comparteix la CUP, a més de destacar que si sorgeix aquesta moció és perquè existeix una mancança en la comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.