El PSC consultarà el grau de compliment de 50 mocions


Temes relacionats

CiU rebutja crear una comissió informativa de mocions per considerar-la innecessària (17/jun/13)


  • Comparteix:

El PSC ha presentat la mesura en roda de premsa

El PSC ha presentat la mesura en roda de premsa

El PSC presentarà 50 peticions al registre municipal per conèixer el grau de compliment de les mocions socialistes o que incorporen esmenes del partit. D'aquesta manera, la formació insisteix en la voluntat d'establir un seguiment dels acords plenaris després que la moció encaminada en aquest sentit no prosperés pels vots de l'equip de govern. Els socialistes s'han compromès també a publicar la informació al seu web.

Des que va començar el mandat, s'han aprovat una cinquantena de mocions socialistes o amb aportacions del grup municipal del PSC. Ara, el partit vol saber en quin punt es troben aquests acords. El portaveu socialista, Ferran Villaseñor, ha explicat que la intenció és tenir aquesta informació per després avaluar la tasca de l'equip de govern.

Ferran Villaseñor

Presentarem les peticions perquè puguem ser informats a la següent comissió informativa. Després valorarem què fa l'equip de govern.


El partit també anima la resta de grups de l'oposició; que van votar a favor de la moció que proposava una comissió de seguiment, però que els 14 vots de l'equip de govern va aturar; a fer el mateix per així conèixer el destí dels compromisos del ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.