Els alcaldes contra el canvi climàtic es reuneixen a Brussel·les


  • Comparteix:

La trobada d'alcaldes en una edició anterior / Font: ACN

La trobada d'alcaldes en una edició anterior / Font: ACN

Sant Cugat participarà a la trobada del Pacte d'alcaldes i alcaldesses contra el canvi climàtic que tindrà lloc aquest dilluns a Brussel·les per revisar i posar en comú les accions del Pla d'acció d'energia sostenible. El pla de treball d'aquesta trobada biennal comptarà amb la participació del president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso; el president del Comitè de les Regions, Ramón Luis Valcárcel Siso, i l’exgovernador de Califòrnia, Arnold Schwarzenegger.

És la quarta ocasió que es reuneix aquest col·lectiu que treballa per fer realitat l'estratègia 20/20/20 de la Unió Europea: disminuir en un 20% les emissions de CO2, aconseguir que un 20% de l'energia consumida provingui de fonts renovables i millorar l'eficiència energètica dels edificis a fi que consumeixin un 20% menys.

L’Ajuntament es va adherir al Pacte d'alcaldes i alcaldesses contra el canvi climàtic el setembre del 2008 i, al setembre del 2009, va aprovar el Pla local d'acció contra el canvi climàtic i el Pla d'acció d'energia sostenible. Al març del 2010, l'Ajuntament va ser el primer consistori de Catalunya que es va adherir al programa d'acords voluntaris per reduir les emissions de CO2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.