La CUP reclamarà la creació de balances fiscals entre els districtes i Valldoreix


  • Comparteix:

La CUP vol la creació de balances fiscals per a totes les zones del terme municipal / Font: Google Maps

La CUP vol la creació de balances fiscals per a totes les zones del terme municipal / Font: Google Maps

La CUP proposarà al ple l'elaboració d'unes balances fiscals que incloguin la inversió i despesa corrent a Valldoreix i els districtes per territorialitzar el pressupost municipal de forma equilibrada. Per fer-ho, la CUP demana la creació d'una comissió formada per representants dels partits del ple i l'EMD, tècnics i experts en balances fiscals.

Emparant-se en la necessitat que l'Ajuntament reequilibri els serveis a la totalitat del territori en el context de crisi actual, la CUP posa sobre la taula l'aplicació d'unes balances fiscals. L'objectiu d'engegar aquest instrument d'informació econòmica és possibilitar l'estudi de la territorialització del pressupost municipal.

El partit considera que les balances fiscals també permetrien posar remei a les dificultats 'històriques' en la fixació del conveni econòmic entre Sant Cugat i Valldoreix, així com resoldre el malestar de diferents zones amb relació a la distribució de la inversió.

És per això que els independentistes portaran al ple una moció per posar en marxa un procés d'elaboració d'aquestes balances fiscals que marquin la inversió i despesa ordinària que el consistori fa a Valldoreix, Mira-sol, la Floresta i les Planes.

Per fer-ho possible, la CUP demana la constitució d'una comissió mixta integrada per representants de les formacions municipals, l'EMD de Valldoreix, experts en balances fiscals i professors universitaris. Amb aquest equip es vol aprovar un pla tècnic de redacció, els objectius i el calendari d'obtenció d'aquestes balances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.