L'assemblea de Procés Constituent reuneix un centenar de santcugatencs


Temes relacionats

Procés Constituent celebra dimecres la primera assemblea a Sant Cugat ( 2/jul/13)

El projecte d'Arcadi Oliveres i Teresa Forcades ja suma 25.000 adhesions (26/abr/13)


  • Comparteix:

L'assemblea ha omplert la sala d'actes de la Casa de Cultura aquest dimecres

L'assemblea ha omplert la sala d'actes de la Casa de Cultura aquest dimecres

La primera assemblea local de Procés Constituent, iniciativa promoguda pel santcugatenc Arcadi Oliveres i Teresa Forcades, ha aplegat més d'un centenar persones a la Casa de Cultura aquest dimecres. La trobada ha explicat el projecte, una associació que neix des del poble per fer un canvi radical a la situació política i social actual. Més de 98 ciutadans ja s'han sumat a la iniciativa que formalitzarà la seva constitució en una nova assemblea abans de l'agost.

Aquest primer contacte dels santcugatencs amb Procés Constituent ha obert diverses vies de debat entre els assistents. Tots han acceptat les 10 premises que componen el manifest d'aquesta plataforma i s'han mostrat conformes que cal una mobilització per part de la societat per canviar la situació actual.

Alguns dels assistents han compartit amb Cugat.cat aquests motius.

Assistents

Es tracta de recuperar la sobirania. Aquesta plataforma significa tornar el poder al poble. / Estem en un moment que no interessa ningú. / Tothom està molest però no ho fem arribar als qui ho poden canviar.


Un dels promotors de Procés Constituent a Sant Cugat, Ramon Fargas, ha expressat que aquest moviment neix per ser construït pel poble per crear una Catalunya diferent. Fargas ha explicat que aquesta primera assemblea té un aspecte informatiu i de sumar interessats a la ciutat.

Ramon Fargas

Arran de l'inici de Procés Constituent, els vaig demanar si podien venir a Sant Cugat. Avui s'ha complert el desig de muntar una assemblea per constituir l'assemblea local de Procés Constituent.


L'assemblea ha comptat amb la presència d'afiliats del PSC, representants d'ICV-EUiA i la CUP, militants d'ERC i membres de Nova Esquerra Catalana (NECat). A la sessió també ha tingut presència Sant Cugat per la Independència (SCxi), la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i un altre Sant Cugat (uaSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.