El PP reclama la creació d'una regidoria exclusiva de Família


Temes relacionats

El ple diu 'no' a la reforma de la llei de l'avortament de Gallardón (17/jun/13)

Els partits rebutgen la petició del PP per eliminar la preferència en l'ús del català (18/jun/13)

El PP demana que el català no sigui d'ús preferent al consistori (10/jun/13)


  • Comparteix:

La moció alerta de la importància de la família / Font: ACN

La moció alerta de la importància de la família / Font: ACN

El PP proposarà al ple la creació d'una regidoria de Família per atendre d'una manera més profunda els serveis a les famílies santcugatenques. Els populars també volen que el consistori impulsi un organisme autònom que desenvolupi les tasques d'un observatori de l'estat de les famílies i així esbrinar les seves necessitats i mancances.

Amb aquesta moció, el PP vol reivindicar la importància de la família com una de les institucions més fonamentals de la societat. Un col·lectiu, diuen els populars, que s'ha vist molt perjudicat per la crisi generant ruptures familiars i exclusió social. El partit alerta que una altra conseqüència de la conjuntura actual és la 'mentalitat anticonceptiva' que s'ha instal·lat a la societat, repercutint de manera important en el caiguda demogràfica de les últimes dècades.

Malgrat això, el PP es felicita per les bones xifres locals de natalitat i el nombre de famílies nombroses, que confirmen la seva 'situació privilegiada'. Amb tot, el president del PP, Jordi Carreras, considera que l'actual regidoria d'Educació, Universitat i Família està molt enfocada a temes d'ensenyament i proposa una nova àrea que garanteixi que el punt de vista de la família es tingui en compte a l'hora de tractar els temes de ciutat.

Jordi Carreras

Es tracta de contemplar la política global des de la perspectiva de la família. Hi ha enquestes que demostren que la immensa majoria de persones es preocupen per aquesta qüestió.


A més de la regidoria, el text també demana la creació d'un organisme autònom format per representants de partits, entitats privades municipals dedicades al món familiar i altres experts. La seva tasca seria la de fer d'observatori de les famílies i proposar solucions als problemes. La moció neix d'una proposta del programa electoral del PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.