El PSC demana transparència sobre les inversions previstes pel Campus Esart


Temes relacionats

Esart es presenta en societat amb una visió internacionalitzadora (19/jun/13)

Els partits de l'oposició rebran més informació sobre el centre Esart (18/jun/13)

Educació defensa la fórmula público-privada que suposa el projecte Esart (14/jun/13)

El PSC lamenta que no hagi sortit a concurs públic el projecte Esart (13/jun/13)

ICV-EUiA denuncia falta de transparència en la cessió d'espais públics a Esart (13/jun/13)


  • Comparteix:

El regidor del PSC Pere Soler

El regidor del PSC Pere Soler

El PSC exigeix a l'equip de govern que informi sobre la inversió que el grup Montcau farà a les instal·lacions de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels per impulsar el Campus Esart, una quantitat econòmica que es descomptarà de l'ingrés que l'Ajuntament obtindrà del lloguer d'aquest espai. Els socialistes han criticat 'la total obscuritat del procés' per instal·lar el centre privat a l'equipament municipal i consideren que el procés de cessió de les instal·lacions ha estat 'nefast'.

L'operació entre l'Ajuntament i Montcau implica que es cedeixen els espais públics a canvi d'una quantitat econòmica durant els propers quatre anys. Aquesta xifra pot reduir-se si el grup educatiu hi fa algunes inversions. Per això, el PSC demana a l'equip de govern que especifiqui quina inversió preveu fer el grup Montcau al Campus Esart a la ciutat i que aclareixi com afectarà en els recursos econòmics que el consistori espera obtenir.

La formació socialista alerta que, si no s'exposen clarament les condicions econòmiques, la col·laboració público-privada entre el grup Montcau i l'Ajuntament pot convertir-se en 'la xocolata del lloro' de l'empresa privada, tal com ha explicat el regidor socialista Pere Soler.

Pere Soler

No ens consta que hi hagi una memòria econòmica sobre la reversió de la inversió que es farà a l'Escola de Música. Hi ha una previsió d'ingressos, però els pot sortir com la xocolata del lloro.


Soler també ha criticat la 'manca de transparència' del procés i la poca informació que han rebut els grups polítics. Els socialistes alerten, a més, que l'oferta acadèmica del Campus d'Esart entra en competència deslleial amb els estudis de batxillerat artístic que ofereix l'institut Angeleta Ferrer.

També es mostren sorpresos per la informació privilegiada que s'ha proporcionat a l'antic responsable del Patronat Municipal d'Educació i actual membre de l'equip directiu d'Esart, Valentí Feixas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.