CiU vol que Sant Cugat s'adhereixi a la cadena humana de l'Onze de Setembre


Temes relacionats

Una gran cadena humana amb 2.500 persones clama per la independència ( 7/jul/13)


  • Comparteix:

Moment de la cadena humana a la ciutat, aquest dissabte

Moment de la cadena humana a la ciutat, aquest dissabte

El ple de juliol debatrà la participació de la ciutat a la cadena humana Via Catalana prevista per a l'Onze de Setembre i que vol unir el país de nord a sud. CiU presentarà al ple una moció de suport a la iniciativa, que preveu la participació activa de l'Ajuntament. La federació nacionalista també presentarà una proposta perquè l'editor, polític i historiador Max Cahner rebi la Medalla d'or de la Generalitat.

Els nacionalistes portaran dues propostes al ple municipal d'aquest juliol, previst dilluns de la setmana vinent. Una d'elles és el suport a la cadena humana, la Via Catalana, que organitza l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb la col·laboració de prop d'una quinzena d'entitats més. Amb aquest text, CiU vol que el consistori es posicioni a favor d'aquesta iniciativa, a més de participar-hi de manera activa. L'acord també busca que la resta d'actes de la Diada siguin compatibles amb la participació a la cadena humana.

L'altra moció presentada per CiU és per instar al govern a atorgar la Medalla d'or de la Generalitat a Max Cahner per la seva feina ajudant a incrementar i difondre el patrimoni cultural del país. Aquesta proposta també l'ha presentat la federació nacionalista de Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.