El Procés Constituent d'Arcadi Oliveres cristal·litza aquesta setmana


Temes relacionats

L'assemblea de Procés Constituent reuneix un centenar de santcugatencs ( 3/jul/13)

Procés Constituent engega els motors avui a la Casa de Cultura ( 3/jul/13)

Procés Constituent celebra dimecres la primera assemblea a Sant Cugat ( 2/jul/13)


  • Comparteix:

La nova aposta d'Oliveras es constitueix la setmana vinent

La nova aposta d'Oliveras es constitueix la setmana vinent

El projecte polític del santcugatenc Arcadi Oliveres i la monja Teresa Forcades, Procés Constituent, celebra aquest divendres a la Casa de Cultura l'assemblea de constitució local. La trobada, prevista a les set de la tarda, establirà comissions d'organització i comunicació, relacions amb moviments socials, sindicals i institucionals, i també la de continguts. També abordarà la participació a la Via Catalana.

L'assemblea comptarà amb la presència del mateix Arcadi Oliveres que farà la presentació, per donar pas a l'aprovació per part de l'assemblea de les comissions proposades.

La comissió d'organització i comunicació s'encarregarà del contacte amb els adherits a Procés Constituent, la coordinació amb les diferents localitats i la difusió de campanyes a tots nivells. La comissió de relacions amb moviments socials, sindicals i institucionals tractarà l'aproximació a les entitats ciutadanes i associacions de veïns, i altres moviments socials com el 15M i la Plataforma d'Afectats a la Hipoteca (PAH). La darrera comissió, la de Continguts, s'encarregarà de l'anàlisi i aprofundiment del manifest d'adhesió i l'estudi sobre diversos temes que puguin aportar valor al moviment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.