El ple debat sobre la llei de la dependència i el suport municipal a la Via Catalana


  • Comparteix:

El ple començarà a les set de la tarda

El ple començarà a les set de la tarda

Una moció de CiU per donar suport a la Via Catalana de l'Onze de Setembre i una moció conjunta d'ICV-EUiA, el PSC i CiU perquè continuï la llei de la dependència són algunes de les propostes del ple de juliol. El plenari també portarà a debat l'elaboració d'unes balances fiscals dels districtes, el cobriment de les pistes esportives exteriors i una nova fórmula per crear plans ocupacionals en la sessió d'aquest dilluns, que començarà a les set de la tarda.

CiU portarà al ple una moció per donar suport a la Via Catalana que ha organitzat l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per a l'Onze de Setembre. Els grups municipals debatran la participació santcugatenca a la cadena humana, que preveu la col·laboració activa de l'Ajuntament.

La CUP presentarà una moció de suport a les entitats i associacions santcugatenques per la difusió de les seves activitats i la realització d'actes públics. La formació també impulsarà una moció per a l'elaboració d'unes balances fiscals dels districtes de la ciutat. La tercera moció dels independentistes es basa en un text promogut per alumnes i professors de l'institut Angeleta Ferrer i per agricultors locals, que demanen que Sant Cugat passi a ser un municipi lliure d'Organismes Modificats Genèticament.

ICV-EUiA, CiU i el PSC sol·licitaran la continuïtat de la llei de la dependència en una moció conjunta.

Els socialistes porten al ple una moció per planificar el cobriment de pistes esportives municipals a l'aire lliure. El PSC considera que en un termini d'entre cinc i 10 anys també es podrien adequar els vestidors i construir unes cobertes laterals. La formació també impulsarà amb una moció la creació de plans ocupacionals seguint la fórmula 6+6 mesos.

Finalment, el Partit Popular presentarà una moció per a l'adopció de la perspectiva de família en les polítiques municipals de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.