El PSC vol que es destinin els diners de les delegacions territorials als consistoris


  • Comparteix:

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor

El PSC demanarà al ple municipal que la Generalitat tanqui les delegacions territorials per reduir despeses i simplificar les administracions. Els socialistes proposaran amb una moció que els diners de les delegacions s'inverteixin als ajuntaments per enfortir-ne les arques i donar cobertura a les polítiques socials.

La formació socialista de Sant Cugat considera que les delegacions territorials són òrgans 'representatius però no executius' que actuen com a instruments 'poc eficaços'. Per això, el PSC demana a la Generalitat que tanqui les delegacions territorials i en suprimeixi els delegats, tal com ha explicat el portaveu dels socialistes, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

En un moment d'austeritat cal que les funcions que realitzen les delegacions del govern es reunifiquin des d'altres àmbits.


El PSC calcula que amb l'eliminació de les delegacions es podrien estalviar fins a dos milions d'euros i proposa que aquests diners es destinin als ajuntaments. Actualment, la Generalitat té delegacions a Barcelona, a la Catalunya central, Girona, Lleida, Tarragona, a les terres de l'Ebre i a l'Alt Pirineu-Aran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.