L'equip de govern frena l'estudi del PSC per cobrir pistes esportives


Temes relacionats

El PSC demana un estudi per cobrir pistes esportives a l'aire lliure ( 3/jul/13)


  • Comparteix:

Els regidors del PSC el dia que van presentar la moció

Els regidors del PSC el dia que van presentar la moció

L'equip de govern frena la proposta del PSC d'impulsar un estudi per analitzar la possibilitat de cobrir algunes de les pistes esportives a l'aire lliure. El govern local ha presentat esmenes al text inicial, una acció que ha aixecat crítiques de l'oposició, que hi ha vist un moviment per desnaturalitzar la proposta socialista.

ESCOLTA-HO

A grans trets, el PSC veia en l'estudi per cobrir algunes pistes l'alternativa a les dificultats de construir equipaments a causa de la crisi. Segons els socialistes, això també hauria facilitat espais de joc als clubs de la ciutat i hauria descarregat de pressió els actuals complexos esportius. La proposta recollia que en un termini d'entre cinc i 10 anys també es podrien adequar els vestidors i construir unes cobertes laterals. El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha lamentat que l'equip de govern hagi desvirtuat la moció amb esmenes.

Ferran Villaseñor

Les esmenes desnaturalitzen la nostra moció.


L'equip de govern ha assegurat que ja es treballa la possibilitat de cobrir algunes instal·lacions i que això es debat amb les entitats esportives. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha estès la mà a l'oposició per treballar conjuntament en aquest àmbit.

Xavier Tizon

Cal deixar constància que la nostra voluntat és tirar endavant diversos arranjaments.


El PP, ICV-EUiA i la CUP han criticat l'equip de govern per la presentació d'unes esmenes que, asseguren, desvirtuaven el text socialista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.