El PP acusa CiU de falta de seny per retirar la promoció florestana de Promusa


Temes relacionats

El ple decideix començar a treballar per actualitzar Promusa (18/jun/13)

Florestans proposen la masoveria com alternativa a la construcció de més pisos (19/jun/13)

S'estudia traslladar la promoció de Promusa de la Floresta a prop del centre (19/jun/13)


  • Comparteix:

Imatge de la promoció que s'havia de construir a la Floresta

Imatge de la promoció que s'havia de construir a la Floresta

El PP acusa l'equip de govern, format per CiU, de 'perdre el nord' amb Promusa arran de la decisió de retirar la promoció de pisos públics de venda a la Floresta. Els populars consideren que CiU ha tirat enrere la promoció per por que l'oposició veïnal al projecte li passi factura a les eleccions municipals.

Els populars han qualificat de 'poc seriós i indignant' que CiU hagi congelat la promoció de pisos públics de venda a la Floresta. Una decisió que ha volgut donar resposta a l'oposició ciutadana al projecte, segons va anunciar l'equip de govern a l'últim consell de barri del districte. De fet, la intenció de CiU és estudiar el trasllat d'aquests habitatges públics a algun solar a prop del centre.

El canvi de rumb d'aquest assumpte no ha satisfet el PP que creu que, amb l'actuació, l'equip de govern ha perdut temps i diners i ha demostrat 'perdre el nord' amb Promusa.

Els populars també apunten que l'equip de govern ha fet marxa enrere per por que l'oposició veïnal li passi factura en els comicis municipals. El PP també afirma que aquesta decisió de CiU demostra poc criteri i sentit comú i que l'equip de govern 'posa per davant els interessos electorals a l'interès ciutadà'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.