Els tinents d'alcalde substituiran Mercè Conesa al consistori durant l'agost


  • Comparteix:

Exterior de l'ajuntament

Exterior de l'ajuntament

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, assumirà l'alcaldia accidental l'últim dilluns de juliol en substitució de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Paraira encetarà així les rotacions que faran els diferents tinents d'alcalde per cobrir el càrrec durant el període de vacances d'agost.

Paraira ostentarà l'alcaldia accidental fins el primer diumenge d'agost quan la cedirà a la tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer. La responsable de l'àrea social farà les funcions d'alcaldessa fins l'11 d'agost. L'endemà, el tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia, Jordi Puigneró, agafarà el relleu i actuarà com a alcalde accidental tota la setmana i fins el dia 20, que donarà pas al tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, fins el 25 d'agost.

El darrer en assumir les responsabilitats d'alcaldia serà el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Josep Romero, que ho farà del 26 d'agost a l'1 de setembre. Mercè Conesa tornarà a les seves funcions el 2 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.