Carreras veu 'error' i 'confusió' en el vot de Canals a favor de la Via Catalana


Temes relacionats

El vocal del PP a Valldoreix dóna suport a la Via Catalana (19/jul/13)

Sant Cugat dóna suport a la cadena humana de l'Onze de Setembre (16/jul/13)


  • Comparteix:

El president del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras

El president del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras

El PP de Sant Cugat considera una 'confusió' i un 'error' la votació del vocal popular de l'EMD de Valldoreix, Josep Maria Canals, a favor de la Via Catalana de l'Onze de Setembre. Així ho ha afirmat en declaracions a Cugat.cat, el portaveu de la formació, Jordi Carreras, que assegura que no es pot equiparar un acte institucional com l'ofrena floral a un altre clarament independentista com la cadena humana.

'Confusió' i 'error' són les dues paraules que el portaveu popular santcugatenc, Jordi Carreras, utilitza per definir l'actuació del vocal del PP a Valldoreix aquest dijous a la junta de veïns del territori. Josep Maria Canals, va votar a favor d'una moció presentada per CiU-Actuem en suport a la cadena humana que se celebrarà per la Diada Nacional de Catalunya a favor de l'estat propi.

Jordi Carreras

El senyor Canals no és partidari ni de la independència ni de les accions que es facin en aquest sentit. És evident que s'ha confós. Ha comés l'error de comparar l'Ofrena Floral i la Via Catalana.


Carreras considera que no hauria d'haver comparat un acte institucional com l'Ofrena Floral a Rafael Casanova i un acte civil a favor de la independència de Catalunya, com és la Via Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.