Carreras veu 'error' i 'confusió' en el vot de Canals a favor de la Via Catalana

El president del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras

Política

Publicat el 19/jul/13 per Raquel Ligero

El PP de Sant Cugat considera una 'confusió' i un 'error' la votació del vocal popular de l'EMD de Valldoreix, Josep Maria Canals, a favor de la Via Catalana de l'Onze de Setembre. Així ho ha afirmat en declaracions a Cugat.cat, el portaveu de la formació, Jordi Carreras, que assegura que no es pot equiparar un acte institucional com l'ofrena floral a un altre clarament independentista com la cadena humana.

'Confusió' i 'error' són les dues paraules que el portaveu popular santcugatenc, Jordi Carreras, utilitza per definir l'actuació del vocal del PP a Valldoreix aquest dijous a la junta de veïns del territori. Josep Maria Canals, va votar a favor d'una moció presentada per CiU-Actuem en suport a la cadena humana que se celebrarà per la Diada Nacional de Catalunya a favor de l'estat propi.

Jordi Carreras

El senyor Canals no és partidari ni de la independència ni de les accions que es facin en aquest sentit. És evident que s'ha confós. Ha comés l'error de comparar l'Ofrena Floral i la Via Catalana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Carreras considera que no hauria d'haver comparat un acte institucional com l'Ofrena Floral a Rafael Casanova i un acte civil a favor de la independència de Catalunya, com és la Via Catalana.