La consellera d'Interior demana paciència per poder negociar més policia amb el nou ministre


  • Comparteix:

La consellera d'Interior, Montserrat Tura, ha demanat una oportunitat per al futur govern epanyol sorgit de les eleccions del 14 de març, per tal de poder-hi negociar i procurar que es doti el Vallès Occidental dels efectius policials necessaris i pactats. La consellera, que ha fet aquestes declaracions durant una reunió amb els alcaldes de la comarca, considera també que, mentre es faci el desplegament dels Mossos d'Esquadra, cal motivar amb incentius especials els agents dels cossos policials de l'Estat, tant els que ja estan aquí com els que han de venir a cobrir vacants.

Davant de la preocupació transmesa, una vegada més, pels alcaldes dels Vallès Occidental per la manca d'efectius policials a la zona, la consellera d'Interior ha reiterat el compromís que el desplegament dels Mossos d'Esquadra arribi a la comarca al 2006. Fins aquesta data, la consellera ha coincidit a destacar la necessitat que el govern central doti aquesta zona dels efectius policials que realment li pertoquen.

Tot i això, Tura considera que calen més reunions amb el Ministeri i ha demanat que es doni una oportunitat al futur govern estatal que surti de les eleccions del 14 de maig.

Montserrat Tura

Crec que fan falta més reunions entre la consellera i el ministre, i que cal ser perseverant. Per tant, donem una oportuinitat al nou govern que surti després del 14 de maig.


La consellera ha afegit, a més, que cal que el Ministeri entengui la situació excepcional que està vivint Catalunya amb el desplegament dels Mossos d'Esquadra, i que per això ha demanat que es promoguin incentius especials pels agents, tant pels que ja estan aquí, per tal que no marxin, com pels que han de venir per cobrir les vacants que hi ha.

Montserrat Tura

He demanat al ministre i a la Delegada que entenguin la situació extraordinària que viu Catalunya i que busquin incentius especials pels agents policials.


Montserrat Tura ha aprofitat l'ocasió també per demanar als ajuntaments que vagin buscant solars adients per construir les comissaries necessàries en funció del calendari previst.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.