L'ANC guanya 200 afiliats el dia de la Via Santcugatenca i ja en té 1.300


Temes relacionats

Una gran cadena humana amb 2.500 persones clama per la independència ( 7/jul/13)

L'ANC veu Sant Cugat com a pionera en activitats a favor de la independència ( 4/jul/13)


  • Comparteix:

La Via Santcugatenca va aplegar 2.500 participants, 700 més del previst / Font: ANC

La Via Santcugatenca va aplegar 2.500 participants, 700 més del previst / Font: ANC

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Sant Cugat suma ja 1.300 afiliats, 200 dels quals es van inscriure el 6 de juliol passat amb motiu de la Via Santcugatenca. A més, 1.200 santcugatencs ja s'han inscrit per participar a la Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana programada per l'Onze de Setembre vinent que recorrerà el país del Vallespir al Montsià. L'associació de Sant Cugat té reservat un tram de la via situat a l'Hospitalet de l'Infant i ofereix transport en autobús per 10 euros.

El coordinador de l'ANC Sant Cugat, Manel Porta, ha explicat a Cugat.cat que el nombre d'afiliats no ha deixat mai d'augmentar a la ciutat, especialment en dates especials com la Festa Major i Sant Jordi.

Manel Porta

L'augment de socis de l'ACN a Sant Cugat és un augment sostingut des del primer dia, amb alguns pics en dates assenyalades. Sant Cugat ha demostrat moltes vegades que està per la independència.


Porta també ha destacat que, encara que no tots els santcugatencs volen la independència, la gran majoria està a favor d'una consulta pel dret a decidir. En el marc de la campanya 'Signa un vot', l'associació s'instal·larà cada dissabte a la plaça d'Octavià, d'onze del matí a dues del migdia, per recollir firmes per exigir aquest referèndum abans del 31 de maig del 2014. De moment, han recollit les signatures de 800 santcugatencs.

Per a inscriure's a la Via Catalana cap a la Independència, es pot accedir a la pàgina web de l'Assemblea Nacional Catalana o a través de les territorials com Sant Cugat. L'ANC Sant Cugat té reservat un tram de la cadena humana a l'Hospitalet de l'Infant, amb possibilitat d'anar-hi en vehicle propi o en autocar pagant 10 euros per a l'anada i la tornada. Les inscripcions per aquesta opció finalitzen el diumenge 28 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.