El vocal del PP a l'EMD diu que va ser un 'error' donar suport a la Via Catalana


Temes relacionats

Carreras veu 'error' i 'confusió' en el vot de Canals a favor de la Via Catalana (19/jul/13)

El vocal del PP a Valldoreix dóna suport a la Via Catalana (19/jul/13)


  • Comparteix:

Vocal del PP a l'EMD de Valldoreix, Josep Maria Canals

Vocal del PP a l'EMD de Valldoreix, Josep Maria Canals

El vocal del PP a l'EMD de Valldoreix, Josep Maria Canals, rectifica i diu que va ser un 'error' votar a favor de la Via Catalana en la darrera junta de veïns del territori. Canals ha explicat que va votar de manera personal i no com a representant del PP. El vocal valldoreixenc ha aclarit que està en contra de la independència de Catalunya, però que respecta la resta d'opinions.

El vocal del PP ha explicat que ha reflexionat sobre el seu posicionament a la moció presentada per CiU-Actuem de suport a la Via Catalana, a la qual va votar a favor.

Segons Canals, va cometre 'un error', ja que la seva votació va ser personal i no com a representat d'un partit polític que ha manifestat de manera clara i concisa el seu posicionament contrari a la independència de Catalunya i a qualsevol acte de suport. El vocal del PP ha afirmat a Cugat.cat que en la propera junta de veïns reconeixerà la seva errada.

Josep Maria Canals

La qüestió no és seguir les indicacions del partit, sinó que la postura del partit és molt clara. Una visió personal no pertocava. En la propera junta de veïns manifestaré i reconeixeré la meva errada.


A més, ha afegit, es tracta del seu mateix posicionament, tot i que, diu, respecta totes aquelles persones amb opinions o punts de vista diferents.

Les explicacions del vocal del PP arriben després que el president local, Jordi Carreras, atribuís el vot de Canals a una 'confusió' i un 'error'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.