L'equip de govern reclama el nou Leonardo davant l'augment de la demanda


Temes relacionats

L'Ajuntament reitera la necessitat de comptar amb el Leonardo d'aquí dos anys (11/mar/13)

Rigau confirma que el trasllat del Leonardo segueix a l'agenda de CiU (20/nov/12)


  • Comparteix:

Instal·lacions de l'institut Leonardo da Vinci / Font: Santcugat.cat

Instal·lacions de l'institut Leonardo da Vinci / Font: Santcugat.cat

L'equip de govern adverteix que la construcció del nou institut Leonardo da Vinci és una necessitat de cara al curs 2015-2016. La regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat que si no s'amplia l'oferta de places, d'aquí a tres cursos no es podrà donar cobertura a l'augment de la demanda. Tot i la manca de calendari, Salat ha assegurat que la inversió en aquest equipament educatiu continua sent una prioritat de la Generalitat a la comarca.

En una entrevista a Cugat.cat, la regidora d'Educació, Esther Salat, ha confirmat que el trasllat i construcció del nou institut Leonardo da Vinci no té calendari a causa de la situació econòmica de la Generalitat. Això, ha dit Salat, és una preocupació per a l'equip de govern, ja que està previst que al curs 2015-2016 la demanda de places de secundària sigui superior a l'oferta si no es compta amb un nou institut.

Esther Salat

En el curs 2015-2016 la nostra ciutat tindrà un desequilibri. Tindrem més demanda que oferta de places. És un problema que veiem amb preocupació.


La regidora ha assegurat que aquest centre continua sent la principal prioritat de la Generalitat a la comarca. Tot i així, Salat ha explicat que si no es construeix el nou institut caldrà buscar alternatives per donar resposta a la demanda.

Esther Salat

Haurem de veure diferents fórmules per escolaritzar els joves. Podria ser utilitzar en dos horaris els instituts o la ubicació en centres ja construïts. Generalitat haurà de donar resposta.


De moment, l'Ajuntament ha demanat l'autorització a la Generalitat per fer diverses obres d'arranjament al Leonardo da Vinci durant l'estiu. Tot i que no és competència municipal, serà la brigada qui faci aquestes obres d'urgència per millorar els patis del centre, ja que fa temps que no s'inverteix i l'estat és 'lamentable', segons ha destacat Salat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.