Oriol Torres deixa el càrrec de president de la JNC per motius laborals


Temes relacionats

Oriol Torres (JNC): 'Hem de fer pedagogia a favor de l'estat propi' (24/oct/12)


  • Comparteix:

Oriol Torres, en una imatge d'arxiu

Oriol Torres, en una imatge d'arxiu

El president de la JNC, Oriol Torres, deixa el seu càrrec per motius laborals, fent que la formació elegeixi nou responsable en l'assemblea prevista per a dimarts de la setmana que ve. De la seva etapa, Torres ha destacat les conferències amb personalitats del partit i l'entesa amb les JERC, amb relació a la promoció del sí en una consulta sobre la independència.

L'encara president de la JNC, Oriol Torres, considera que alguns dels aspectes positius de la seva etapa al capdavant de la secció jove de CDC són les conferències organitzades sobre qüestions polítiques i participar a l'espai jove de Festa Major. També ha destacat de la seva presidència el fet de mantenir una bona relació amb les JERC, amb la qual la JNC ha preparat activitats conjuntes per fer pedagogia sobre el sí en una futura consulta sobre la independència de Catalunya.

Torres ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que els motius de la seva renúncia són laborals i que no compta amb el temps necessari per dedicar-se al càrrec.

Oriol Torres

La renúncia està fonamentada per motius laborals. Considero que no tindré el temps necessari per exercir de manera correcta el càrrec.


El nou president de la JNC a Sant Cugat es decidirà en l'assemblea extraordinària que tindrà lloc dimarts de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.