El PSC critica que CiU no reclami els diners en educació que deu el govern


  • Comparteix:

El pati de l'escola La Floresta

El pati de l'escola La Floresta

El PSC retreu a l'equip de govern, format per CiU, que no exigeixi a la Generalitat els diners que deu a Sant Cugat en educació. El partit, que xifra en tres milions el deute, assegura que CiU ha de plantar cara perquè aquesta situació no afecti els alumnes dels centres educatius del municipi.

Els socialistes critiquen el silenci del govern municipal sobre les mesures adoptades per reclamar els tres milions d'euros que, segons la formació, el govern deu a l'Ajuntament en ensenyament. El regidor Pere Soler ha destacat que reclamar aquests diners és imprescindible per seguir oferint als alumnes un servei educatiu de qualitat, sense que això afecti el pressupost municipal ni altres partides pressupostàries.

Soler ha reiterat que l'equip de govern fa 'd'escolanet del govern' en lloc de plantar cara i reclamar aquesta quantitat. El socialista ha dit que no exigir aquests diners crea unes tensions de tresoreria innecessàries.

Pere Soler

El govern de la ciutat, independentment de qui governés, hauria de reclamar el que és just per a la ciutat. Crea unes tensions de tresoreria amb el patronat totalment innecessàries.


El PSC ha afirmat que la xifra que la Generalitat deu a la ciutat correspon a la partida del Patronat d'Educació que engloba les escoles de música, el Taller Triangle, l'Escola d'art i les escoles bressol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.