ICV-EUiA porta l'activitat de TMA a Suceram al Parlament


Temes relacionats

Plataformes de la ciutat volen saber què fa TMA a l'antiga nau de Suceram (24/jul/13)


  • Comparteix:

Detall dels residus acumulats / Font: Entitats denunciants

Detall dels residus acumulats / Font: Entitats denunciants

ICV-EUiA ha demanat explicacions al govern sobre l'activitat que la companyia TMA Grupo Sánchez està desenvolupant a la nau adquirida recentment a Suceram. D'aquesta manera, els ecosocialistes fan seva la petició d'informació llançada inicialment per entitats ciutadanes de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal i l'eleven al Parlament a través de la diputada rubinenca Marta Ribas.

Després que entitats ciutadanes i partits independents de les tres ciutats hagin reclamat informació als seus respectius ajuntaments, la petició arriba al Parlament. La intenció és donar resposta als veïns que han alertat sobre l'acumulació de material d'origen desconegut als terrenys situats al barri de Roquetes de Sant Cugat, a tocar de l'AP-7, en una zona fronterera amb Cerdanyola.

El portaveu ecosocialista, Joan Calderon, ha explicat a Cugat.cat que la voluntat és que el govern expliqui tot el que sap d'aquesta activitat, és a dir, quins permisos té TMA Grupo Sánchez i què fa a l'antiga nau de Suceram.

Joan Calderon

Quins permisos té TMA? Està autoritzada a acumular residus? De quin tipus? Amb això volem saber si el govern té coneixement del que està passant.


La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) de Sant Cugat ha fet arribar la petició al consistori amb la uaSC, la Plataforma contra l'Abocador de Can Fatjó dels Aurons, Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR), la Plataforma Rubí Sense Abocadors, la Plataforma Cerdanyola Sense Abocadors i l'Associació Cerdanyola Via Verda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.