Jordi Domingo es presenta com la candidatura continuista per presidir la JNC


Temes relacionats

Xavier López presenta la primera candidatura a la presidència de la JNC (24/jul/13)


  • Comparteix:

Jordi Domingo és el candidat continuista per presidir la JNC / Font: J. Domingo

Jordi Domingo és el candidat continuista per presidir la JNC / Font: J. Domingo

La JNC té una nova candidatura, la de Jordi Domingo, per presidir la secció local de la branca juvenil de CDC. Domingo vol mantenir una línia continuïsta, per seguir la tasca que ha fet el fins ara president, Oriol Torres. El nou candidat aposta per la JNC com la formació política jove a àmbit local i nacional per aconseguir ampliar la massa social a favor de la independència.

El nou candidat a la presidència de la JNC, Jordi Domingo, vol reforçar el vincle amb altres formacions juvenils, com Unió de Joves i les JERC, per crear una veu única a favor de la independència i del procés sobiranista. En aquest sentit, Domingo ha expressat, en una entrevista a Cugat.cat, que una de les seves prioritats és dur a terme actes conjunts amb les altres agrupacions per donar més pes a aquesta massa de joves a favor de la independència de Catalunya.

Domingo ha afegit que un dels seus motius és que el jovent vegi la JNC com una eina per no defallir en l'assoliment de la independència.

Jordi Domingo

La meva funció seria de continuïtat amb la tasca feta fins ara. Els motius són que els joves santcugatencs vegin la JNC com una eina per no defallir en l'assoliment de la independència.


Jordi Domingo no ha descartat asseure's a parlar amb l'altre candidat, Xavier López, però ha afirmat que tot apunta que hi haurà eleccions a l'assemblea que triarà el nou president dimarts de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.