L'equip de govern impulsarà la construcció d'habitatge públic a la Floresta

Recreació dels pisos que s'havien de construir a la Floresta / Font: Promusa.cat

Política

Publicat el 5/ago/13 per Núria Juanico

L'equip de govern busca un terreny alternatiu per construir pisos protegits a la Floresta, després de paralitzar el projecte d'habitatge públic al carrer Verge de Montserrat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que el districte tindrà pisos protegits, però que es construiran en un espai no agressiu amb el medi ambient.


MIRA-HO A CUGAT TV

El consistori ha congelat la construcció d'habitatge públic al carrer Verge de Montserrat perquè suposava un impacte agressiu amb l'entorn. Segons Conesa, això no significa que el districte es quedi sense pisos de protecció oficial, sinó que el consistori buscarà un espai respectuós amb el medi ambient per edificar la promoció de pisos.

L'alcaldessa ha assegurat al programa 'Línia directa' de Cugat.cat que la Floresta tindrà habitatge públic i que les persones apuntades a la promoció del carrer Verge de Montserrat optaran a un pis al centre de la ciutat. Conesa també ha explicat que durant aquest mandat l'equip de govern prioritzarà les parcel·les ubicades al casc urbà de Sant Cugat.

Mercè Conesa

Tindran les mateixes oportunitats amb un pis al centre de Sant Cugat. Deixem en suspens l'actuació i prioritzarem les parcel·les cèntriques.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El projecte del carrer Verge de Montserrat va despertar el rebuig de la ciutadania, com també del PSC, la CUP, la uaSC i Ciutadans, que criticaven l'emplaçament dels pisos perquè suposaria la destrucció d'un alzinar centenari.