Les obres del carrer Major estaran enllestides al novembre


Temes relacionats

Les obres dels carrers Ribatallada i Major susciten el debat entre els comerciants (26/jul/13)

Les obres del carrer Major ja han començat (24/jul/13)


  • Comparteix:

Les obres del carrer Major acabaran abans de Nadal, segons Conesa

Les obres del carrer Major acabaran abans de Nadal, segons Conesa

La remodelació del carrer Major, que s'ha iniciat aquest juliol, estarà enllestida al novembre. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha avançat que aquesta és la previsió de l'Ajuntament, tot i que el calendari dependrà del que es trobi al subsòl. Els treballs preveuen renovar l'enllumenat amb un sistema intel·ligent, canviar el paviment i millorar la xarxa de clavegueram.



La principal actuació serà la substitució del paviment existent per un altre amb una pedra més petita que aguanti millor el pas dels vehicles. A més, comptarà amb una capa de pintura que ajudarà a disminuir els contaminants a l'aire i mantenir més net el paviment.

També es renovarà l'enllumenat perquè compleixi la Llei de protecció contra la contaminació lluminosa. Els nous fanals seran intel·ligents, ja que comptaran amb il·luminació de tipus LED i uns sensors que detectaran la presència de vianants per regular la seva intensitat.

Les diverses actuacions han de permetre completar la integració del carrer Major dins l'eix de vianats i potenciar el casc antic. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha avançat a Cugat.cat que la previsió és enllestir les obres de remodelació al novembre, tot i que el calendari dependrà del que es trobin els tècnics al subsòl.

Mercè Conesa

En una obra al centre de la ciutat la data fixa és una previsió. La nostra és acabar al novembre. Al carrer d'Hospital es van fer treballs arqueològics i ens pot passar el mateix al carrer Major.


Les obres tenen un pressupost de més de 455.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.