La Generalitat destina 1'3 milions d'euros a serveis socials de Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat fa una crida a mantenir les ajudes estatals per a serveis socials (18/mar/13)

El PSC demana una defensa ferma per mantenir els ajuts a serveis socials ( 6/mar/13)

Injecció d'1'2 milions d'euros per als serveis socials de la ciutat (14/jun/12)


  • Comparteix:

La subvenció es destinarà a serveis assistencials i programes socials / Font: ACN

La subvenció es destinarà a serveis assistencials i programes socials / Font: ACN

Sant Cugat rebrà 1'3 milions d'euros de la Generalitat per a partides de serveis socials, immigració, igualtat i ciutadania. Aquesta injecció de finançament prové dels contractes programa del govern i servirà per pagar els salaris dels assistents socials i impulsar projectes socials.

La conselleria de Benestar Social i Família destinarà 1'3 milions d'euros als contractes programa de Sant Cugat, una aportació 'bàsica' per mantenir els serveis assistencials i els programes socials a la ciutat, tal com ha assegurat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Serveis Socials, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

Si no tinguéssim aquests diners hauríem de tancar. Si no ens ajudessin a pagar els salaris dels assistents, no els podríem mantenir.


Enguany, la dotació creix perquè incorpora una partida de 60.000 euros que l'any anterior no estava dins el paquet del contracte programa.

La Generalitat injectarà, enguany, 132,6 milions d'euros al finançament dels contractes programa amb els ajuntaments de més de 20.000 habitants i els consells comarcals de Barcelona. Els contractes s'emmarquen dins l'acord marc 2012-2015, que posa en contacte el departament de Benestar Social i Família i els ajuntaments per planificar conjuntament la prestació dels serveis i programes de benestar social. La signatura oficial dels contractes programa tindrà lloc aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.