El govern recorrerà al Suprem per l'anul·lació de l'adjudicació d'ATLL


Temes relacionats

El TSJC torna a desestimar els recursos de la Generalitat i d'Acciona (19/jul/13)


  • Comparteix:

Instal·lacions d'ATLL / Font: Atll.cat

Instal·lacions d'ATLL / Font: Atll.cat

El govern presentarà un recurs de cassació al Tribunal Suprem (TS) davant la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) d'anul·lar l'adjudicació d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL), que dóna servei a Sant Cugat, a Acciona. La resposta arriba després l'alt tribunal desestimés el recurs de reposició presentat per la Generalitat i Acciona per demanar la suspensió cautelar de l'anul·lació d'aquesta adjudicació.

Segons la interlocutòria del jutge, no queda acreditat amb suficient solvència un dany desproporcionat derivat de l'execució de la resolució impugnada. Malgrat que considera que no es pot descartar una evolució negativa de la situació que comporti prejudicis, aquesta possibilitat és 'ara per ara hipotètica i incerta i, per tant, insuficient per fonamentar una mesura cautelar'.

L'alt tribunal també ha tornat a denegar la suspensió provisional de l'acord de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) sobre la gestió del cicle integral de l'aigua que estableix la creació d'una societat mixta entre AMB i Aigües de Barcelona (Agbar) per al subministrament metropolità.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.