PSC demana unitat davant dels intents de Núñez i Navarro d'urbanitzar Torre Negra


Temes relacionats

L'Ajuntament referma la protecció de Torre Negra davant l'ofensiva de Núñez ( 1/ago/13)


  • Comparteix:

Masia de Torre Negra

Masia de Torre Negra

El PSC demana unitat política i ciutadana per evitar que s'urbanitzi el sector de Torre Negra. Segons els socialistes, ha de ser mateixa la ciutat la que decideixi com i on s'ha de desenvolupar el seu creixement urbanístic i aquesta ja ho va fer amb mobilitzacions, posicionaments ciutadans i a través del ple acordant que esdevindria un 'espai no urbanitzable'.

El grup municipal socialista demana que el posicionament de l'Ajuntament segueixi sent ferm i que tant la ciutat com els representants polítics acordin posicionaments comuns per protegir aquest espai. Com destaca el regidor del PSC, Pere Soler, cal unitat per preservar el sector de Torre Negra.

Pere Soler

Creiem que el consens polític i ciutadà ha de ser cabdal per tirar endavant. En els darrers anys s'ha oblidat una mica al no haver-hi pressió, perquè ja s'havia declarat el Parc Natural de Collserola zona reservada.


El PSC ha fet aquestes declaracions després que Núñez i Navarro, que és el propietari majoritari de Torre Negra, publiqués un comunicat el passat dimecres sobre la sentència que al juny va emetre el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i que anul·la el Pla Especial de Protecció que el ple va aprovar el 2007. D'aquesta manera, el grup immobiliari tornava a la càrrega amb la batalla legal que manté des de fa anys amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.