Brugarolas demana que UDC rectifiqui la 'línia antiidependentista' que està seguint


  • Comparteix:

Carles Brugarolas és tinent d'alcalde d'Economia

Carles Brugarolas és tinent d'alcalde d'Economia

El president de la sectorial d'Economia d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) i tinent d'alcalde d'Economia a la ciutat, Carles Brugarolas, ha demanat a la cúpula del seu partit que rectifiqui la línia comunicativa 'antiindependentista' que estan seguint alguns dels seus dirigents. Ho ha fet després que el secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, demanés que la Via Catalana s'allunyés del lema independentista i apostés pel 'dret a decidir'. Brugarolas ha fet públic aquest posicionament, juntament amb altres representants del partit, i no descarta possibles repercussions tant a àmbit local com nacional.

'Ara és temps de mullar-se'. Així de clar s'ha mostrat Brugarolas davant del 'moment històric i il·lusionant' que, segons ell, està vivint Catalunya. Per al president sectorial d'Economia d'Unió, el seu partit s'hauria de mostrar clarament favorable a la 'tessitura en què s'està movent el país' i no contrari com es reflecteix en la línia comunicativa que segueixen alguns dels seus dirigents. A més, ha demanat que els posicionaments que s'emetin siguin coherents amb la línia ideològica aprovada pel partit.

Carles Brugarolas

No acabo d'entendre per què la línia comunicativa d'alguns dels nostres dirigents s'expressa d'una forma contraria a aquest posicionament. Demanaria que els posicionaments que s'emeten siguin coherents amb la línia aprovada pel partit.


Brugarolas reconeix que és un tema que cal abordar amb cautela, però ha subratllat que posicionaments tancats i que no es corresponen amb la ideologia del partit no ajuden a evitar tensions internes.

El també tinent d'alcalde d'Economia de Sant Cugat, que ha fet pública aquesta opinió juntament amb altres representants d'Unió, no descarta repercussions tant a àmbit local com nacional a causa d'aquesta disjuntiva. No obstant això, considera que la situació del país demana un reposicionament dels partits i, en general, del mapa polític català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.